Post by plorgebelcialoy on Feb 28, 2022 23:03:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара више драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop 2022 version ▞▞▞
То је у реду игра. Али постоји грешка, сваки пут када покушам да оперем косу плесача, када је сушим, постоји место које се не суши. И... толико ствари је закључано, па сам покушао да платим јер је био попуст, притиснуо сам дугме и ништа није урадило! 😒😑😔😪🥺😢😭😥🙍♂🙍♀ И..... Прво је плесни покрет био 🔓 откључан, па сам га искористио. Али када сам поново покушао да га користим, био је закључан! Као, то нема смисла! 😡😤😠😡🙍♀🙍♂🙍♂🙍♀🗣😥😭 Није најбоље
Неће да ми се инстарила!!!!!!!!!!!!
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Vabaajamängud xnct
Ова игра је добра и забавна. Одабрао сам је за излет на море препоручујем је свима!
Одусевљена сам игром
Одлична игра! Скинуо сам ову игру на сваки уређај који сам икада имао, хаха. Заиста је забавно, не могу да ми досади! 😌😝
ја много волим васе игрице желим да свака игра васе игрице као и ја. од мене сте добили 5 звезди $
Не свиђа ми се баш одећа, па бисте могли да додате још одеће. Ни мени се не свиђају шминке, тако да можда променим шминку или додам другу шминку. Дајем јој 3 почетка, јер су плесни покрети савршени, али можда додам још. А коса је стварно неуредна, плс. Додајте још. Али свиђа ми се игра 😁👌
Волим Данце Цласх, тако је забаван и забаван! Али балерине имају живот! Имају више додатака и ствари. То је некако неправедно, знам да је хип хоп нешто попут уличног стила и нешто једноставније, барем додајте ВИШЕ додатака који су у ХИП ХОП стилу. Али волим ову апликацију, веома забавну и знам да ћете је и ви волети и забавити се са њом. ♡
Нема шансе да је ова игра тако добра за 7 година јер ми се свидело, свидело ми се како је све било и чувам је и одржавам је заиста забавно јер ми се свиђа како можете да облачите људе и правите изазове као балерина против плеса аутомобили час плеса и хип хоп Волим хип хоп и балерине јер је то заиста добра ствар када ти је досадно јер сам се само питао да ли је неко видео моје ИоуТубе видео снимке и моја сестрична прави тик Ток па је њено тикток име Лола Пола
БАШ АУПЕР ИГРИЦА И СЕВ ЊИХОВЕ ИГРИЦЕ
Па свиђа ми се није изгубио
Нешто није у реду, чекао сам 2 дана и не могу да уђем у преузимање на другом уређају и упалило је, али онда сам то урадио поново и није функционисало, поправите ово. Погледао сам и неки људи имају исти проблем. Плз поправи ово
ВОЛИМ ову игру, невероватна је да је тако сјајна да је не могу описати. Мислим да би требало да поправите учитавање јер то траје заувек, али ова игра је тако невероватна да вреди ако се некоме не допада, разумем да је ту мишљење, али су некако изгубљени ова игра је НЕВЕРОВАТНА!!!😃ох ПС ова игра је тако сјајна! Волим те цоацо❤💓💕💖💗💙💚💛🧡💜💝
То је добра игра, али има толико реклама и тако је тешко играти се са толико реклама јер само тапнете на екран и реклама се појави и онда покушате да притиснете к, али она само иде у продавницу када не желим да је преузмем. И тако је тешко победити. Али уместо тога то је добра игра!
Свиђа ми се идеја игре, али има толико огласа! И скоро СВЕ кошта! 😕
Веома лоша игра...по мени је то врло бескорисна игра... Углавном хип хоп људи побеђују, а балерине губе. Увек тражи оцене
Много ми се свиђа ова игрица и да полако име љути што дуго траје учитавање Али када се учита много је добра
Аакаф
Ова игра је тако добра да је играм од малена да никад ништа није лоше, али мислим да чак и ако не платите, мислим да вичу дајте више опција
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop የተለመደ kqqw
Ово је најбоља апликација👠👠👠
Ово је веома глупа игра у којој не треба ни губити време, све је закључано чак и најбољи плесни покрети. ГЛУПА ИГРА!!!😡 Удари цигле! Али у сваком случају одлична игра😠 АЛИ МИ СЕ И даље НЕ СВИЂА. на многа помешана осећања у вези са овом игром, али да ли се боримо са правим играчима или су они само нпц-ови😒 ЖЕЛИМ ДА ЗНАМ! Ову игрицу нико не треба ни да хвали, ви их само охрабрујете!👿 То је ДЕЧИЈА ИГРА за име Бога. Имам 13 година где ћу добити новац? Боље да произвођач уради нешто по том питању
リリーダイアリー : 着せ替えゲーム ミニゲーム ugkw
Суууууууупер
Свиђа ми се ова игра, али проблем је што има превише реклама и не можемо да видимо одећу како треба! али ако можемо да видимо одећу како треба и да нема превише реклама онда бих се радо играо !!!!!!!!!!!!!!!! И извините ако грешим у вези одеће!!!
Не могу да верујем да ова игра такође има закључане ставке и не волим много багроунд и игре
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Kasual jih
Игра је одлична, али лоше ствари су што су нека места закључана, а коса дуго траје и досадна је
Није добра игра!!!!
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Ajanviete yrig
Мислим да би требало да откључа спа центар и да може закључати ствари, али не у потпуности, молим вас да га побољшате
Волим ову игру, али морате платити превише ствари. Зашто једноставно не бисмо користили огласе да зарадимо новац уместо да нам црпимо џепове??
Лоше веома лоше 🥱😤😡🤬😠💦
Без везе
Веома добра игра за играње. У мојој породици, моја сестра, брат и моји рођаци такође играју ову игру на мом телефону. Веома је интересантна игра. Заиста волим ову игру такоооооооооооооооооооооооооооооо как....😘😘.........
Превише превише реклама у игри, ово је толико ужасно, превише реклама да не могу чак ни да затворим отворене игре како треба, па реците програмерима да поправе ово!
Игра је добра, али отворио сам оглас, а онда је прешао на црни екран. Тако да сам затворио игру па се вратио, али је постао неонски зелени и наранџасти екран. Никада више нећу користити ову игру.
У реду је, али ми користимо прави новац да добијемо преостале предмете, требало би да постоји место где чувате новац у игри тако да не трошимо прави новац у игрици.
Ок је
Одлицна игра ја играм балет тако да сам задовољна, само откљуцајте јос несто молим вас или све ако је могуце.. 😍
Мислим, нећу рећи да ми се не свиђа. То је веома добра игра. али чињеница је да ако нисте вољни да платите онда то заиста није забавно колико би требало да буде. Пробао сам много игара које праве, али морате да платите да бисте могли да користите половину ствари као што су бања и болница. Не препоручујем ово ако не желите да платите новац.