Post by plorgebelcialoy on Feb 28, 2022 22:53:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragonicle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragonicle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове увеличават кристали ▞▞▞
▞▞▞ Dragonicle 2022 version ▞▞▞
След като играя толкова дълго, имам проблеми с влизането в моя Samsung galaxy ultra
Хубава е и забавна за игра, но има твърде много проблеми с тази игра, като тя изостава веднага щом започнете да играете, ви изхвърля, ако сървърът се запълни твърде много и постоянното замръзване, тази игра се нуждае от лоша поддръжка, освен това не съм сигурен как чувствам се за игрите на Idol, но ми хвана окото, що се отнася до mmorpgs, ако могат да решат проблема с изкривяването и сървъра, това би било петзвездна оценка от моя страна, моля, поправете това.
Тази игра се чувства СУПЕР СУХА, играх около час и стигнах до ниво 100 толкова бързо, че не е отворен свят, моделите са абсолютно същите от други игри, класовете са ограничени до 4 ans също и от други игри, гласовата игра е просто ужасно и цялата игра ме кара да се чувствам раздразнен и отегчен. Не играйте това.
Не мога да резервирам сватба. Натиснете часа и степента на сватбата и нищо.
Pretty Ballerina Dancer عمومی tfn
Бъги, бъгове, плащайте, за да спечелите повече от дори игра на EA, като игрите cmon man са предназначени да бъдат забавни, но сега имаме хора като тези пари, които ги грабват. Ако искате хората да плащат, направете играта приятна.
Контролите са малко забавени, но съм сигурен, че ще бъдат коригирани в бъдеще. Играта изглежда добре и играе добре. Няколко проблема, които имам с него, са функцията за автоматично възпроизвеждане и героите, които са заключени по пол. Ако искате да играете като стрелец с лък, трябва да сте лоли и само мъжете използват хладно оръжие.
Това е нормална китайска игра за копиране и поставяне, получавате това, което очаквате. Мисля, че е забавно, но мисля, че сървърите се създават твърде бързо или процентът на играчите, които остават, е твърде нисък. Чувства се мъртъв в битки с босове в света. Катсцените преминават през текст твърде бързо, за да го прочетат, преминавайки към следващия текст, преди дори да е приключил с писането през повечето време, виждам това много в игри като тази и наистина ме дразни. Заключени по пол класове, както и посредствена брачна система, при която можете да се ожените само за противоположния пол.
Играта е така себе си. Изглежда добре, но буквално още един бърз lvling mmo, който е свързан с too.much.auto. като моля... аз просто искам да ръчна битка с шеф, но автоматичното продължава да пречи. Всеки път, когато избягвах червено aoe, моята chara се телепортираше обратно в него.. ww. Освен това, контролите не са плавни, бих се опитал да се преместя наляво и моята chara ще остане на мястото си, или може би автоматичната битка ме обърква. Играта също има този огромен пропуск. P2w и f2p. И този проклет капс заключване, когато пиша, боже.
Ще му дам 5 звезди, защото изглежда интересен и има толкова голям потенциал, но за съжаление телефонът ми е толкова бавен и стар, че играта не може да се играе правилно без всички досадни забавяния, бих я опитал още веднъж, когато си купя нов телефон Успех с играта, невероятна е!
Dragonicle Lakon Peranan tozk
да. Аз пропускам. Плащането за незабавно достигане на нива в края на играта никога не трябва да е нещо. И се рекламира в лицето ви от самото начало? Мирише адски мръсно. Плюс всички ревюта на sus 5star, преди играта да може да се играе? И това е автоматична игра? Тази ще се срине и ще изгори. Или поне ТРЯБВА да се срине и изгори, освен ако не бъдат направени някои промени. Има милион други опции, по-добри от това привидно мързеливо грабване на пари. Редактиране: Да. Трудно подаване.
Деинсталиран веднага щом забелязах, че е поредната автоматична игра.
Платете, за да спечелите и пълен с алчни хулигани. Влезте рано сутринта и през целия ден всички шефове са на разхлаждане, цените на търга са скандални, а играчите чакат до последната секунда, за да ви убият за кражба на шеф. Не си струва времето. Играе се около 3 месеца, но след сливането на сървъра загуби всякаква способност за напредък.
Все още е страхотна игра, но поставям 3 звезди, защото след като вляза, играта ми позволява да играя за няколко минути, след което екранът става черен и трябва да вляза отново, дори показва черен екран и понякога играта се побърква, ако отидете в определени неща в играта, като например да влезете в иконата за създаване на облекло или иконата на клана. Моля, поправете.
Dragonicle Juegos de rol ntj
Собственикът изтри коментара ми, като каза, че тази игра е буквално просто игра с автоматична игра с 0 усилия .. в рамките на 10 минути бях на ниво 60 с 30 минути бонус и 0 действителен геймплей... Битките са автоматични... играта е автоматична. .story е автоматично...0 умение или мозъчна сила дори да се опитате да изиграете това... Също така премахването на моя коментар само добавя към факта, че съм прав... с всеки коментар назад... Наистина е страхотно да видите как разработчиците ви харесват тук
Движението е страхотно, но съм тъжен, че не можете да го включите в битката, когато атакувате, това отнема способността ви да се движите, би било много по-добре, ако можете да се движите, докато атакувате, има и проблем с класът магьосник, те са предназначени да бъдат нападатели на далечни разстояния и са по-слаби от близките, но когато атакувате като магьосник, той ви телепортира пред врага, почти невъзможно е да играете като този клас, което е тъжно, защото това е любимият ми вид.
Първите няколко нива изглежда забавно, но става много повтарящо се и плащате, за да спечелите бързо.
Добра игра, но има нужда и от модификация, както и за развитие, добре е да видим, че получаваме толкова хубава игра, че можем да правим много неща тук, никога да не се отегчаваме, но момчетата, които плащат да играят, винаги са там, които са много мощни и могат да унищожат всеки нормален човек така че моля, добавете още артикули, които могат да бъдат закупени с пари от играта, а не с истински пари, защото купуването на всичко не е добре, така че това е добро предложение за вас, момчета, така че продължавайте в същия дух и развивайте играта повече
Игрите са забавни, играх ги почти 12 часа наведнъж. Едно нещо, ако тоалетите ще бъдат трудни за получаване и или скъпи, вложете МНОГО от тях в играта, за да могат хората да се персонализират повече. Като цяло обаче. Доволен от играта хубави неща. BTW Тази игра не изисква пари. можете да вземете тоалети и всичко това просто да играете. Обърнете внимание и не просто пропускайте всичко и стартирайте автоматично и осъзнавате много бързо, че можете да напредвате много бързо. Също и социална тежка игра. Обединяването в екип дава грантове exboosts. Безплатно
Редактиране: добре, играх тази игра известно време и ми хареса. Но след това, когато стигнах до шеф три, дори и да използвам auto, не можах да спечеля като на шега. Опитах 14 пъти, но не можах да победя шефа.. когато някога шефът дръпне хода си, ще ми каже да го избягвам. Но не знаех какво да щракна, за да избегна хода му. ако тази игра ми каже как да избягвам шефовете, тогава ще й дам 5 звезди. Но освен отлична игра. Оценката ми е 4 звезди за тази игра досега ми хареса, ако е възможно, разработчикът трябва да добави персонализиран герой като TORAM ONLINE и не трябва да има ограничено смилане на шефове Играл съм много игри и според моя опит TORAM онлайн беше най-добрият досега 👍 ако Dragonicle може да се развива като TORAM онлайн, тогава играта вероятно ще има най-много изтегляния
Изобщо не можах да играя това, нямаше да ми позволи да премина през влизането и бих искал това да е направено, за да мога да играя на лаптоп, тъй като телефонът ми не може да се справи с колко място заема тази игра
Тъжно е, че трябва да напусна тази причина за празнина във времето, не мога да се събудя в 3 сутринта само за да присъствам на събитието, моля, направете сървър на ЕС
Изминаха няколко седмици, откакто публикувах и нищо не се промени. Наслаждавах се на играта, докато не се заби, след като допълних веднъж (¢99), това ми даде огромен тласък на нивото и сега съм на високо ниво, за да получавам капки от определен шеф битки, така че не мога да получа екипировката t5 S3 и t5 S5, която ми трябва за rebirth 3, така че не мога да напредвам в играта. Опитах се да купя снаряжението чрез търговския мол, но така и не го получих и все пак взе диамантите ми за поставяне.
Когато започна да играя, изостава, винаги изостава
Играта е красива, графиката е много хубава и няма забавяне, дори и на мобилен телефон! Обичам стила на анимето и се забавлявам толкова много, отключвайки формите на Елизабет, нямам търпение да покачвам повече! Аз съм на ниво 120 и ми отне само 40 минути, за да стигна до ниво 90! тази игра е безопасна и подходяща за семейството, нямам търпение за нови актуализации! Но бих искал да поискам по-лесен начин за получаване на тоалети, защото е трудно да ги вземем и всеки има нужда от стилен аватар, нали? Все пак давам на играта 5 звезди! 👏
Играх тази игра от точната минута, в която беше пусната и трябва да кажа, че съм впечатлен, че графиката е невероятна и геймплеят е толкова гладък, заедно със страхотно изглеждащите босове. Страхотна игра, продължавайте в същия дух.Хубава графика и красива природа...
Обединяване на сървъри след една седмица 90 процента от сървърите имат 2-3 фракции и хората се отказват, за да преминат към следващата или изцяло след известно време. Играх преди повече от 200 сървъра и след това се върнах, че на всеки от тях става пусто. Вземете ритане на войни на кланове и конкуренция. И може би хората щяха да останат по-дълго. Освен това по този начин дивият шеф също няма да бъде толкова лош, когато се случи кръстосано сървърно действие. Това не е плащане за победа. Бях f2p на два сървъра, топ 10 и топ 15, просто шлифвам и правя събития. Играл съм mmo RPG от 15 години.
Dragonicle RPG xxa
Опитах го отново и съм много разочарован. Такава красива игра, напълно унищожена от алчност. Огромното количество продукти за харчене тук-там е отвратително. НЕ МОЖЕТЕ да се конкурирате с други, ако са p2w, и без съмнение ще изостанете след никакво време. Играх повече от месец f2p и дори не мога да намеря групи, с които да играя, защото единствените оцелели играчи плащат такива. Нуждаем се от разработчици, които да създават игри за хората, а не за банката. Тази игра е мъртва за мен.
Фантастично засега! Няколко грешки, които забелязах обаче: 1) Не мога да изпращам лични съобщения до никого, включително приятели 2) играта обича да замръзва на случаен принцип от време на време 3) някои играчи се оплакват в световния чат, че не могат да добавят приятели... Освен това, страхотна игра момчета!
Харесвам играта и всичко освен арената 1v1 трябва да бъде поправено. Създавам много проблеми при игра и поради това е по-трудно да се класирам. Също така, ако може да се добавят още дрехи към изработката, би било хубаво, тъй като повечето дрехи са за диаманти. Заедно с начин за печелене на необвързани диаманти.....единственият начин да спечелите диаманти е Supreme Warlord и да продавате неща на пазара, което е наистина трудно, тъй като никой наистина не иска да купува нищо, а върховният военачалник е труден.
Много ми харесва тази игра и не мога да я играя, защото отнема толкова много място за съхранение. Харесвам героите, но мисля, че има много малко опции за персонализиране.
Готино и невероятно, но това е може би четвъртият ми път, когато искам офлайн. моля, отговорете с всяко съобщение, ако сте разрешили офлайн, тъй като харесвам тези игри, но не мога да ги играя, тъй като е онлайн. Благодаря ви, че четете, ако сте го направили. Мисля, че би било разумно всеки да щракне върху бутона "полезно", тъй като много хора вероятно имат същия проблем.
Играта дори не стартира, постоянно се срива при отваряне на екрана за зареждане. Изскача прозорец с надпис „Играта не реагира“. >.> така че да, не си струва карането.
Екранът за влизане продължава да изскача. Докато проблемът не бъде отстранен, не мога да дам по-добра оценка.
тази игра е страхотна любов, забави се за около 10 минути