Post by plorgebelcialoy on Feb 28, 2022 22:41:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ King of Avalon: Dominion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ King of Avalon: Dominion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zvýšiť hackovanie drahokamov ▞▞▞
▞▞▞ King of Avalon: Dominion 2022 version ▞▞▞
Táto hra 🎮 je najlepšia 👌 má historické skúsenosti z čias diabla Draci a čarodejníci, čarodejnice a vlci, upíri a iné príšery, ktoré vám dávajú odmeny a body! Vybudujte si svoj mestský boj To najlepšie vzrušenie zlých vojakov a obrov!!!! Budete rásť na sile a pripojíte sa k Aliancii, ktorá vám pomôže s výskumom a ďalšími odmenami!! Zlato a ďalšie veci si môžete kúpiť v balíkoch za rozumnú cenu! Balíčky pre začiatočníkov sú dobré na to, aby rýchlo rástli! Pomstiť sa za kráľa
Toto bolo 5 hviezdičiek, ale po najnovšej aktualizácii s drahokamami a vybavením je moja recenzia teraz 4 hviezdičky. Najnovšia aktualizácia je naozaj hlúpa a pred aktualizáciou bola lepšia. TURTORIAL je tiež dosť dlhý.
Bez CZ jazyka
To čo, v reklamách nie je pravda je to taký veľký podvod, aby sa na nás blbcoch, ktorý túto hru stiahli, mohli nabaliť na reklamy
Napíšte presne súradnice na Slovensku Alianciu
Je to zábavné, ale vždy je veľa aktualizácií a vždy sú s nimi problémy. Oceňujem snahu, aby hra bola zaujímavá a ako sa vyvíja, ale páčilo sa mi, že aktualizácie boli raz za mesiac a nie raz za týždeň. Potrebujete tiež viac príležitostí na postup bez toho, aby ste museli minúť veľa peňazí. Je zrejmé, že všetko nemôže byť zadarmo, ale je to veľmi nevyvážené, keď bohatí sú najmocnejší. Hádam sa vývojári naozaj snažili držať doby a mať zavedený feudálny systém
Nedávno mi z účtu odstránili herné položky v hodnote viac ako 200 $. Položky, ktoré som zarobil a kúpil vojnové knihy. Nechal som si odobrať 9, pretože som minul 2000 zlatých na ich resetovanie. Aj keď podrobnosti zostali, dostanete celú dobu, keď vynulujete vojnové časy, stále sa mi účtujú sankcie, aj keď som dostal 6 rôznych zoznamov týchto trestov a zakaždým som tento zoznam zaplatil, potom som zistil, že zoznam sa zmenil Po vykonaní viac ako 1000 nákupov v tejto hre. Nedostávam rešpekt
Zaberá mi príliš veľa miesta. Je to hra pre viacerých hráčov, takže musíte počítať s tým, že obetujete úložný priestor, RAM a peniaze na podporu scenáristov. Roky som hral World of Warcraft a úplne tomu rozumiem, ale chcel som to pre spisovateľov vyjadriť jemnejšími slovami. Ako návrh môžete ako spôsob financovania hry ponúknuť skôr členstvo než impulzný nákup. Členovia majú tendenciu sa po frustrácii prihlasovať späť a férovosť šíri prostredníctvom zručností a obetavosti, nie impulzov.
táto hra je ako Age of Empires 2
King of Avalon: Dominion Strategi dsr
Hovadina
Dobrá hra, vyžaduje skúsenosti, pokiaľ neradi míňate peniaze na hry, ale nie sú potrebné. Vývojári tiež rýchlo reagujú na recenzie.
Predovšetkým ostatné, potom posledná fotografia, na ktorej sú fotografie zobrazujúce hru, nie sú presné alebo aspoň nie také, aké som videl. Nedal som tomu päť hviezdičiek z niekoľkých dôvodov. Prvé časti hry sú trochu pomalé, príbehová línia by mohla byť zaujímavejšia. Potom je tu grafika, o ktorej som predpokladal, že bude naozaj dobrá, ako ju inzerujú, ale v skutočnosti to nič také nie je. Ale aj tak odporúčam hrať túto hru celkovo, je to skvelá hra, ktorej hraním nakoniec zabijete veľa času
Veľa čakania ..klasika
Veľmi sa oplatí vyhrať. Žiadna ochrana pred nepretržitými útokmi od hráčov p2w. Buď pôjdete do plnej obrany a pokúsite sa udržať zdroje a jednotky schované v iných hráčoch 24-hodinové štíty, alebo prestanete zbierať zdroje pre p2w na drancovanie..t.j.: quit Veľa vecí, ktoré sú v iných hrách zadarmo alebo sa dajú ľahko získať, ako sú doplnenie výdrže, jednotky pripomína, porty sú tu drahé a dostupné len veľmi zriedkavo alebo v baleniach, ktoré si musíte kúpiť. Napriek tomu je to zábavná základná hra, ak vám nevadí hrať 24x7, aby ste sa chránili pred p2w
Slušná hra. Dve veci na tom znižujú môj názor. 1. Je bežné, pretože to hra umožňuje, že extrémne vysoko postavení hráči útočia a ničia nižšie postavených hráčov, čo spôsobuje, že hráči s nízkym postavením potrebujú veľa času a zdrojov, aby sa vrátili do stavu pred útokom. Celková PITA. 2. Hra je zaneprázdnená, čo znamená, že je v nej veľa a je ťažké si na ňu najprv zvyknúť a neskôr sledovať. Myslím, že je to dobrá vec. Toto je strategická hra; myslite na stret klanov na steroidoch.
Veľmi sa mi páči táto hra, ale sú tu hráči, ktorí mi ju ničia. Všetky veci, na ktorých som pracoval posledných 6 dní, boli vymazané. Ako viem, vojna je súčasťou hry, ale jeden hráč by nemal byť schopný zaútočiť na iného viac ako 12-krát. Musím začať takmer úplne odznova.
Join & Strike 動作 ecx
Veľmi dobrá hra, má dobrý dračí aspekt a stále pridávajte ďalšie.
Chápem, že veľa ľudí je naštvaných, že je to falošná reklama. Čo je veľmi pravda, ale ak viete, ako hrať tieto typy hier, kde si budujete základňu, je to dosť podobné ostatným. A ak ste dobre oboznámení s tým, ako sú tieto typy hier oboznámené s ich jednoduchým rastom, míňate malé alebo žiadne peniaze, no štíty sú extrémne vzácne a neexistuje žiadna sekundárna metóda na ochranu jednotiek, je to úplne založené na tom, ako dobre sú vybudovaní vaši spojenci. pomôžte chrániť sa.
Táto hra je VEĽMI P2W zameraná a sila vždy prekoná stratégiu. MÔŽETE hrať zadarmo a dostať sa až do konca hry, ale bez rozdávania stoviek dolárov pravdepodobne nebudete skutočným faktorom v súťaži. Užil som si hru na lunárnych serveroch predtým, ako skutočne začali využívať P2W hráčov. F2P sa zdalo byť skutočne dosiahnuteľné pred solárnymi servermi.
Hral som to viac ako mesiac takze myslim ze to mozem dobre opisat: Neoriginalna hra akych najdes v priebehu 20min kludne aj 10. Reklamne videa ktore sa tvaria ako gameplay rozhodne neodpovedaju moznostiam hry. Vo videach mozete vidiet ako si krasne ukladate, otacate budovy a hradby co v hre rozhodne nieje. Pre urcity uspech v hre si musite pekne zaplatit. PS: povodne hodnotenie tejto hry kde som popisoval hru detailnejsie mi zmazali hned v den ked som to napisal co taktiez na nieco poukazuje
nachystat si vela penazi a az potom hrat
Táto hra je veľmi krásna a interaktívna! Iné podobné hry nemajú túto úroveň hrateľnosti. Teraz som vodcom Aliancie. Áno, minul som peniaze, ale balíky a výhody prevyšujú cenu. Milujem, že mám svoju skúsenosť plne pod kontrolou. Levelovanie je skvelé a veľmi dosiahnuteľné. Časté vyhadzovanie odmien v tejto hre a interakcia s ľuďmi z celého sveta je úžasná!
Hrám len krátko, je to skvelá hra, grafika je 100%. Hra Real Art of War. Vďaka skvelej aliancii môžete rýchlo upgradovať a dokončiť úlohy v dostatočnom čase. Chcel by som povedať, že by ste mali byť schopní útočiť pri zbieraní zdrojov a keď ste v budovách aliancie. Dobre strávený čas pri tejto hre som sa veľa naučil. KOA JE Úžasná hra, len by som chcel pridať, že musí existovať prekladateľ jazykov.
To je za peniaze táto hra
Aká krásna aktualizácia. Teraz nemôžem hrať hru. Snažím sa to spustiť a prestane sa načítavať a hovorí, že musím aktualizovať. Dobre. Idem teda na Google play aktualizovať a nie je k dispozícii žiadna aktualizácia. Stačí odinštalovať alebo hrať....hmm. takže odinštalujem a myslím na preinštalovanie a nová aktualizácia sa prejaví...nie. zamrzne presne na rovnakom mieste pri načítaní a povie, že musím aktualizovať hru. Takže idem aktualizovať znova a to isté...žiadna možnosť aktualizácie hry. Do pekla, aký krásny spôsob straty aktívneho hráča
Dobrá hra
Skúsil som si teda vytvoriť účet na farme, ale namiesto toho, aby ma poslali domov na Lunar, mi zriadili Solar, ako to môžem opraviť. S každou aktualizáciou viac skrutkovania hra nezamrzne.
Nacitava mi to a nespusta sa hra. 👿 Skusal som uz vsetko!!!!
boooo odpadky 🚮👎👎👎😒🚮
Nič iné ako chytenie peňazí, ktoré bráni 98 % hráčov hrať, kvôli nadmerným vylepšeniam, ktoré sa nedajú dosiahnuť iným spôsobom, ako investovaním 1 000 za 1 000, aby ste zostali viac ako boxovacie vrece pre najlepších 5 % (len aby ste videli, že tie tisíce sa stanú irelevantnými v krátkom poradí). Ľudia, s ktorými komunikujete, sa rýchlo stali jediným životaschopným ťahákom. Aby sme zostali... noví hráči si tento aspekt, žiaľ, skutočne neužijú, pokiaľ samozrejme nemajú záujem o zdieľanie, aby boli navždy odsúdení.
Milujem hru, je to zábava, ktorá ma zamestnáva, milujem na nej takmer všetko okrem väčšiny drakonických vecí, za ktoré musíte zaplatiť skutočné peniaze
Veľmi zaujímavá hra a povzbudzuje môjho syna, aby čítal, pretože na jeho tablete nie je žiadna hlasitosť.
Dobrá zábava, rýchle tempo a veľa pomoci, aby ste mohli začať. Príbeh je zaujímavý, zatiaľ sa teším, keď ho uvidím. Aktualizujem, keď sa dostanem na týždeň alebo tak do hry a uvidím, ako sa moje záujmy udržia.
Vynikajúca hra, len by ste si priali, aby ste sa nedostali do hry s platbou za výhru, na rozdiel od toho, keď som prvýkrát začal. Nanešťastie už nemôžem dať 5 hviezdičiek, pretože som sa pokúsil urobiť niekoľko fariem a už nad nimi nemám žiadnu kontrolu. Chcete, aby som overil, že patria mne, ale znemožníte a nezrozumiteľne znemožníte overenie, že ide o moje účty. Umožnite mi to overiť a ja vám vrátim vaše hviezdy!
Skvelá hra, ale frustrujúca. Dostal som sa na vysokú úroveň. Veci, ktoré potrebujem na rast, nie sú k dispozícii na výhru. Nákup vecí je VEĽMI drahé a neposkytuje to, čo potrebujete. Inak je to zábava.
Toto je zábavná a veľmi návyková hra. Jediná vec, ktorú musím povedať, že to nie je nevyhnutne zlé, ale nie nevyhnutne dobré, je, že by som si prial, aby tento tutoriál nebol taký dlhý. Ale dostal som sa do tejto hry, keď sa zvyčajne do žiadnej nedostanem.
King of Avalon: Dominion Diskarte gzrp
Ak sa vám páči Guns of Glory, bude sa vám páčiť aj táto 1. Je úplne úžasné a ohromujúce vidieť všetky animácie hrania, ktoré používa váš telefón, ale má úžasný príbeh, ktorý sa rozbehne po smrti kráľa autora. A nikdy som nebol príliš na RPG hrách a tieto 2 titulové hry ma určite priviedli k tomu, aby som si užil RPG. Výborne
Neviem si nastaviť jazyk, sk alebo cz
Drahé držať krok....silne návykové. 5 rokov a nikdy som sa nezúčastnil obsahu "konca hry", pretože si to nemôžem dovoliť. Žiadna mzda...Nie dosť veľká. Takže...
Táto hra je lepšia ako niektorá podobne inzerovaná, odporúčam pozrieť, má unikátne funkcie, ktoré by som povedal, že stoja za vyskúšanie, radšej nebudem kaziť zábavu, presvedčte sa sami.
Bol som mierne sklamaný, pretože hra nebola rovnaká hra ako ukážka videa, ale celkovo je to celkom slušná hra a dobrý príbeh
👌
príliš komplikované
Hral som veľa takýchto hier a stlačil som väčšinu tlačidiel. Za výhru sa veľmi platí, takže ak hľadáte ftp aplikáciu, nerobte si nádeje.
Dlsia blbost kde na vas silnejsie ryzuju. Kto rad robi farmu silnesim a necha sa rad vykradat smelo do toho.
je to celkom super
všetko zatiaľ ok
Aliancia SVK/CZ svet 598 x:1114 y:636
King of Avalon: Dominion Strategia lsb