Post by tfulotarlamea on Feb 18, 2022 15:46:16 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovať mince ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Je to návyková hra. Ale nevýhodou je, že nerozumiem tomu, že stále získavam toľko mincí a ani nemám možnosť ich použiť. Bolo mimoriadne ťažké získať diamanty, ktoré väčšinu úrovne v rozhodujúcej fáze potrebujú diamanty, aby vám pomohli prejsť úrovňou, ale všetky diamanty sa ukladajú a je potrebné ich kúpiť. Láskavo upravte hru tak, aby mohla použiť aj mince na prejdenie úrovne.
Vaša aktualizovaná hra z 19.01.22 má chyby a nie vždy rozpozná, kedy vyprší čas. Pokračujte v hraní hry, kým niečo nepokazíte, a potom, ak budete mať to šťastie a budete môcť pokračovať alebo sledovať reklamu, reklama sa vráti a resetuje sa. V tomto bode som prišiel o ceny kvôli chybe. Prosím opraviť.
Spočiatku je to zábava. Ale v poslednej aktualizácii aplikácia nereaguje.
Nakoniec budete musieť minúť peniaze na postup v hre. Môžete sa dostať len tak ďaleko, potom ste nútení míňať peniaze. Odmeny nestačia na pokračovanie v hre. Odinštalovanie. Vývojári sú chamtiví. Škoda, túto hru som hral rád.
Crazy Diner: Cooking Game Strategia rie
Príliš veľa reklám. A nútia ľudí kliknúť na 4-5 hviezdičiek
Prečo sa moja hra zasekne na určitej úrovni, aj keď som ju vymazal??! Úroveň 678.3 skontrolujte prosím!!
Túto aplikáciu naozaj milujem, ale keď som si stiahol iné miesto na odomknutie, aplikáciu už nemôžem otvoriť. neviem co sa deje.
To je frustrujúce, keď dosiahnete úroveň 300+, bude vás to nútiť použiť svoje sily a vyprázdniť diamanty, aby ste dokončili super ťažkú úroveň. Nie je fér, že to robíte naschvál, časový limit je príliš rýchly a zákazníci prichádzajú krátko. Robíte to vy, takže nám nezostane nič iné, ako doplniť. Už nejaký čas som si túto hru užíval a teraz je frustrujúce, že je ťažké posunúť sa na ďalšiu úroveň bez toho, aby som spotreboval všetky svoje sily! Odinštaluje sa!!!
Nevadia mi reklamy, ale nie, keď sú dlhé a zobrazujú sa každých 5 sekúnd. Berie to pôžitok z hry. Prepáčte, musím odinštalovať. Však dobrá hra.
Stále to hovorí, že sťahovanie zdrojov je nútené pokračovať v hre, ale nemôžem hrať. Moje internetové pripojenie je stabilné 😭
Ahoj .. dakujem za hru..... Skusal som tieto hry na stravovanie jednu po druhej.... To je dobre. Je tam reklama. Ale nie je to upchatie. Existujú možnosti na preskočenie pridania. Jedna vec: Po dokončení pridávania sa hra niekedy zasekne a vy musíte skončiť a znova sa vrátiť. Edit 1: Ľudia vám ďakujem, že ste si našli čas na opravu mojej chyby ... Ale je to problém s mojím telefónom .... Nie na vašej strane ..
To je pekná hra, ale vždy, keď hru otvorím, začne meškať alebo reagovať. Prestáva hrať. Možno to môže byť problém aj v mojom telefóne, ale prečo ma vyháňa len táto hra!? Ďalší dôvod, prečo som tomu dal 3 hviezdičky, pretože keď som si stiahol iné reštaurácie, dosiahol som 100%, ale zrazu ma to vykoplo! 2. krát som to skúšal aj vtedy .....!! 3. krát ma opäť vyhodilo... Ako... Vyhodí ma to z hry, ako prečo sťahovať!?? Ako to môžem hrať. Hral som to len 1 krát!
Crazy Diner: Cooking Game কৌশল wqzf
Naozaj rád hrám túto hru, ale nemôžem otvoriť a prehrať poslednú aktualizáciu. Je potrebné to opraviť. Ďakujem
Práve hrám túto hru, takže neviem, či je to dobré alebo nie. To stále žiadny ploblam. Vďaka......
Brain Test: Tricky Puzzles Xırda-xuruş koxu
Zaujímalo by ma, ako môžem zmeniť oblečenie postavy? Snažil som sa kliknúť na každé tlačidlo, ale nenašiel som ho. Bola funkcia odstránená?
milujem hru, ale tie reklamy sú také otravné! O môj Bože
Docela zábavné, ALE ..... reklamy vyskakujú VEĽA!! Je to veľmi veľmi nepríjemné
AK CHCETE USPIEŤ, SI NÚTI KÚPIŤ GEMY!!!!! Ak budete od hráčov vyžadovať, aby používali drahokamy aj mince na upgrade položiek, musíte drahokamy poskytnúť po víťazných úrovniach, ako aj mince. Táto hra je zle navrhnutá!
Vyhodí vás hneď, ako sa prihlásite, nefunguje to a vždy, keď to vyskúšate, vyhodí vás, preto som tomu dal 1 hviezdičku
Milujem túto hru, ale nie v poslednej dobe! Má veľa reklám a musíte si ho pozrieť, inak sa nespustí ďalšia hra. Keď si pozriem reklamy, môj telefón sa zasekne a bude navždy visieť, potom ho musíte znova reštartovať! To je smiešne a frustrujúce! Opravte to. Možno to nejako odinštalovať
Vyskakovacie okno reklám s maximálnou hlasitosťou zvuku (keď je moja hlasitosť najnižšia) a nedá sa stlmiť ani zastaviť, pokiaľ neukončím aplikácie. Aj keď zapojím slúchadlá a nechám púčiky na podlahe, zreteľne počujem kričiaci zvuk hluchý. A dnes sa to stalo, keď som práve dal svoju neter do popoludňajšieho spánku, takže 1 hviezdička pre aplikácie za to, že takéto vyskakovacie okná nefiltrujú.
Varenie a zdobenie! Výborne. Žiadne reklamy, pokiaľ si nechcete pozrieť video....
Hra je dobrá, zamestnáva ma trochu, niekedy je aj frustrujúca
môžete odstrániť možnosť klepnutia dvakrát z hry? sťažuje mi to hrať túto hru. preto dávam túto 1 hviezdičku, kým ju neodstránite. akonáhle to odstránite, potom dám 5 hviezdičiek. Bol som na tejto hre závislý, kým mi nepovedalo, že poklepaním dvakrát prehráte hru alebo niečo podobné. čo je zbytočné a už vôbec nie zábavné. ako prečo?
Hral som jeden deň a teraz sa to neotvorí, hovorí UI_download_fail_title
Dobrá hra, ale došli mi úrovne! Potrebujete aktualizovať vývojárov hry! Niekedy je tiež nemožné dokončiť úroveň bez zvýšenia dvojitými mincami alebo iných vylepšení nejakého druhu. Je to však dobrá hra
Úžasná hra ale tá grafika je hrozná 😖 a hra stále zaostáva a vyháňa ma z hry 😡
Je to úžasná hra, ale myslím si, že by sme mali spotrebovať peniaze viac, ako je diamantová kuchyňa naozaj ťažká, keď sa snažia získať diamanty
Táto hra je zaujímavá, ale niektoré úrovne sú náročné
Bola to skvelá hra a chcel som jej dať 5 hviezdičiek, ale niečo nie je v poriadku. Prešiel som mnohými úrovňami bez pripojenia, ale zrazu potrebuje pripojenie k internetu na hranie a keď otvorím aplikáciu, povie to skúsiť znova, ale pripojenie bolo dobré, opravte túto hru, pretože túto hru tak veľmi prežívam
Hralo sa niekoľko hodín ... hra je vlastne reklamný stroj. Nemôžete sa ich zbaviť a opakujú sa, ako keď dostanete rovnakú reklamu 4-5 krát za sebou. Je zvláštne, že niektoré reklamy z tejto hry sa nedajú na konci odmietnuť, chýba tlačidlo zatvorenia. Nudiť sa a odstrániť.
Hra bola zaujímavá a potom veľmi rýchlo otravovala. Reklamy atď. sa neustále objavujú a potom sa reklama skrýva ako cena, ktorú si treba nárokovať. To je nový trik. To som ešte nevidel. Takže....vymazané.
Naozaj milujem túto hru, pretože je náročná, ale zdá sa mi, že nemôžem stiahnuť ďalšiu epizódu hry, opravte to tak rýchlo, ako môžete 🥺
Zábavné hrať. Ale príliš veľa reklám.
Oblasť mapy mesta je chybná. Aj po aktualizácii je stále nefunkčný. Priestor na varenie funguje, ale mapa polohy je úplne zmätená.
Milujem túto hru, ale zaplatil by som za to, aby sa mi nezobrazovali reklamy, na to neexistuje žiadna možnosť. Skvelá hra zničená reklamami po každej úrovni. Dajte nám možnosť platenej verzie bez reklám
Hra je zábavná. Čo som práve nenávidel, sú falošné reklamy. Pozerám tie reklamy v nádeji, že dostanem upgrade alebo že budem pokračovať v hraní po zlyhaní, ale nie je tam žiadne tlačidlo (x) na ukončenie reklám. Musím reštartovať hru, vďaka čomu je celý čas sledovania zbytočný, pretože si ich musím pozrieť znova, inak stratím úroveň
Keď som hral túto hru, išlo to spomalene a neustále zamrzol.
Miloval som túto hru, kým ste nezačali ukazovať inzerát na krajinu Ranch a zakaždým to zamrzne a stojí vás to životy.
Je to hra s jedlom a páči sa mi, ale dôvod, prečo jej dávam za, pretože sa mi najprv nepáčila, ale teraz už áno
Crazy Diner: Cooking Game Strategie gejx
Som rád, že som našiel túto hru, zabíja čas ako hovno. Najlepšie na tom je aj to, že nezaostáva.
keď som prišiel na úroveň burgerov, nefungovalo to prečo? hovorí, že skontrolujte môj internet, ale moje pripojenie je dobré. Ako to môžem znova prehrať? alebo to mam odinstalovat?